SISTEME AUDIO
Sondaj
Ce tip de Boxe Preferati ?
Blog Audio Video
BOXE ACTIVE SAU PASIVE
   Sistem de boxe active sau pasive ?    O intrebare ce ne framanta ..
citeste tot
 

OFERTA SPECIALA 

TRANSPORT GRATUIT

PENTRU TOATE

SETURLE DE BOXE AUDIO

Boxe Active Yamaha, FBT, Dynacord | Boxe Jamo Boxe Audio RCF, JBL, Montorbo, Machie | Boxe Microlab Sisteme Audio Genius | Boxe Magnat

Boxe Active Profesionale

   In categoria Boxe Active Profesionale veti regasi o gama de boxe audio foarte apreciata de clientii nostri.
   Fie ca vorbim de un set de boxe active ieftine, fie ca vorbim de un sistem de boxe cu statie incorporata echipa noastra de Vanzari Boxe Active va sta la dispozitie cu informatii detaliate. Multe siteuri vand boxe active.
   Sistemele de Boxe Amplificate au ca principal avantaj raportul calitate - pret excelent.
   Secretul unui set boxe active este dat de incinta cu amplificare dotata cu un panou de control generos ce inglobeaza functii ca: port USB, intrari de microfon cu reglaj independent de volum si Ecou, intrare de chitara electrica, egalizator grafic de frecvente si desigur mufe rca de intrare semnal audio de la diferite surse: calculator - PC, laptop, DVDipod, iphone etc. In principiu orice sursa de semnal audio.
   Boxele active cu amplificator incorporat se preteaza pentru diverse aplicatii si okazii, de la petreceri copii sau adulti in casa si pana la sonorizari in club, restaurante, baruri si chiar karaoke.

Boxe Active
   Boxe Active cu Statie Incorporata    Un set de boxe active cu un raport calitate pret imbatabil este acest set cu difuzoare de bas de 12 inch si amplificator incorporat.    Este putin probabil sa aveti nevoie..
Pret: 738 Lei
Fara TVA: 620 Lei
Bazat pe 23 recenzii.
Boxe cu Statie Incorporata
   Boxe cu Statie Incorporata    Seturile de boxe cu amplificator incorporat reprezinta cea mai potrivita alegere pentru a beneficia de rezultate bune pe un buget redus.    Un sistem de boxe active va ofera cele..
Pret: 847 Lei
Fara TVA: 712 Lei
Bazat pe 87 recenzii.
Boxe Profesionale
   Boxe Active cu Amplificator    Sistemul prezentat este echipat cu difuzoare de bas 10 inch ceea ce asigura o sonorizare suficienta in multe locatii ca: restaurante, baruri, petreceri onomastice acasa sau in cluburi, petr..
Pret: 546 Lei
Fara TVA: 459 Lei
Bazat pe 33 recenzii.
Set 2 Boxe Profesionale Active
   Set de Boxe Profesionale Active    Un set de boxe cu statie incorporata foarte ravnit de multi tineri este modelul GST-1-15-UFQD importat de GoldStar Electronics.    Marimea difuzoarelor de bas de 15 inch est..
Pret: 904 Lei
Fara TVA: 760 Lei
Bazat pe 48 recenzii.
Boxe Active cu USB
   Boxe Active cu USB    GST-2-12-UFQD este un sistem de boxe active cu statie incorporata ce impresioneaza atat prin marimea boxelor dar si prin functionalitatea lor.    Sistemul audio de boxe este echipat cu s..
Pret: 1.056 Lei
Fara TVA: 887 Lei
Bazat pe 134 recenzii.
Boxe Audio cu USB
   Boxe Audio cu USB    Sistemele de boxe audio dotate cu port USB castiga tot mai mult teren datorita utilitatilor crescute oferite pe un raport calitate - pret excelent.    Un sistem audio de boxe ce poate fi ..
Pret: 615 Lei
Fara TVA: 517 Lei
Bazat pe 44 recenzii.
Boxe Active GEEPAS
Boxe Active GEEPAS PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA NOASTRA Odata cu trecerea timpului industria de incinte acustice si in mod special segmentul de boxe mari amplificate sau biamplificate a evoluat foarte mult. Va rugam sa navigat..
Pret: 475 Lei
Fara TVA: 399 Lei
Boxe Active GOLDY
Boxe Active GOLDY PRODUSUL NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA NOASTRA Boxele active Goldy au fost mult timp o varianta de boxe ieftine dar in ultimii ani datorita avansarii tehnologiei in industria incintelor audio ele au fost depasite si scoase..
Pret: 451 Lei
Fara TVA: 379 Lei

BOXE ACTIVE SECOND HAND | BOXE DE VANZARE | BOXE IEFTINE | VAND BOXE ACTIVE | BOXE ACTIVE IEFTINE | VAND SET BOXE | POZE CU BOXE

Boxe Active si Pasive | Sisteme Audio Profesionale NANO
BOXE ACTIVE | SISTEME AUDIO PROFESIONALE © 2019