Livrare

   Informatii despre Livrarea Produselor

   Toate comenzile vor fi procesate in cel mai scurt timp posibil, de obicei nu mai mult de 24 de ore.

   Datorita volumului mare de livrari am negociat un tarif unic / kg pentru expeditia coletelor catre orice oras de pe teritoriul Romaniei.

   Clientii nostri beneficiaza de toate conditiile favorabile obtinute de catre noi dealungul celor peste douazeci de ani de experienta.

   Pentru o Estimare a cheltuielilor de transport:

   Daca in perioada comenzii dvs. exista o oferta in vigoare [ TRANSPORT GRATUIT CATRE ORICE ORAS DIN ROMANIA ] se vor aplica doar conditiile de taxare pt. km exteriori ( in situatia in care localitatea dvs. nu are o agentie NEMO Express).

   Aveti aici lista cu localitati scutite de km exteriori (desi nu au agentie NEMO Express)

   Aveti aici lista cu numarul de km exteriori ce se aplica in cazul localitatilor fara agentie NEMO si care nu se regasesc in lista localitatilor scutite.

- apasati butonul < Adauga la Cos > dupa care vizualizati cosul de cumparaturi.

- aici aveti optiunea de a marca < Estimare costuri si taxe de livrare >

- completati judetul dvs. si codul postal dupa care apasati butonul < Estimare >

   Trebuie sa tineti cont de faptul ca daca localitatea dvs. nu are agentie Nemo Expres, este posibil sa fiti taxat suplimentar cu " km exteriori "  sau aveti varianta de a ridica dvs. produsele din cea mai apropiata locatie Nemo.

   Pentru o corecta informare verificati si Harta de Acoperire a curierului dar aveti la dispozitie si Lista localitatilor care desi nu au agentie, sunt scutite de taxa pentru Km exteriori.

   In urma comenzii lansate un operator va va suna pe numarul de telefon furnizat pentru confirmarea comenzii si a adresei de livrare.

   In acceasi zi sau cel mult in ziua urmatoare marfa va pleca din depozitul nostru catre dumneavoastra prin curier agreeat de catre noi sau de catre dvs. daca aveti un curier preferat.

   In cazul in care solicitati un alt curier, agreat si impus de catre dvs. va asumati intreaga raspundere pentru eventuale greseli de manipulare si alte intamplari neprevazute ce pot aparea pe transport.

   Conform legislatiei in vigoare, in situatia returnarii produselor, consumatorul suporta toate costurile directe legate de returnarea produselor.

Boxe Active si Pasive | Sisteme Audio Profesionale NANO
BOXE ACTIVE | SISTEME AUDIO PROFESIONALE © 2019